بنیاد تعاون زندانیان با ۶۵ سال سابقه با هدف توانمند سازی زندانیان برای بازگشت مجدد آنان به جامعه تأسیس شده است .این نهاد عام المنفعه بدون دریافت بودجه های دولتی و به صورت خود گردان هم اکنون بالغ بر ۲۲۰۰ واحد تولیدی ، صنعتی ، کشاورزی ، دامپروری ، آبزی پروری و خدماتی را در داخل ، پیرامون و بیرون از زندان های کشور اداره می نماید .بنیاد در حال حاضر برای ۳۵ هزار نفر از زندانیان شغل مولد ایجاد نموده و این روند همچنان در حال افزایش است .
بنیاد زندانیان را در ۴ گروه اشتغال نشسته ( کنار تخت و محل اقامت ) ، اشتغال در محیط بسته ( کارگاه های صنعتی و خدماتی داخل زندان ها ) ، اشتغال در محیط نیمه باز ( ۱۵ هزار هکتار اراضی پیرامون زندان ها و در فعالیت های کشاورزی ، دامپروری و آبزی پروری ) ، اشتغال در محیط باز یا اعزام بکار ( شهرک های صنعتی ، کارخانجات ، منابع طبیعی و شهرداری ها ) ، مشغول بکار نموده است.
با زندانی شدن افراد ، خانواده آنان بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند .زندانیان در قبال کار ها و فعالیت هایی که انجام می دهند از بنیاد حقوق و دستمزد دریافت می کنند .نیمی از حقوق و دستمزد زندانیان به حساب خانواده های شان و نیمی دیگر برای تامین مخارج ضروری در زندان به حساب زندانیان واریز می شود.
زندانیان پیش از اشتغال در واحد های تولیدی ، صنعتی ، کشاورزی و ... در کلاس های حرفه آموزی و در ۲۰۰ رشته فنی و حرفه ای آموزش های لازم را فرا می گیرند .آموزش های زندانیان یا به صورت استاد ، شاگردی و مستقیماً توسط واحد های تابعه بنیاد انجام می شود و یا به صورت سیستمی با مشارکت سازمان آموزش فنی حرفه ای ، سازمان زندان ها و بنیاد انجام می شود .زندانیان پس از فراگیری آموزش ها در آزمون های تخصصی شرکت کرده و در صورت کسب امتیازات لازم از سازمان آموزش فنی و حرفه ای گواهینامه دریافت می نمایند .این گواهینامه ها پس از آزادی می تواند برای ادامه مسیر شغلی زندانیان مثمر ثمر واقع گردد. زندانیان هم اکنون ۳ هزار نوع کالا و محصول را در ۱۴ گروه تولید می نمایند و این روند همچنان در حال افزایش است .
اهداف و فعالیت های بنیاد را بهتر بشناسید
درباره شرکت خدماتی تأمین نیروی حامی امید
معرفی شرکت
تاسیس و احداث و بهره برداری از کارخانجات و کارگاههای تولیدی و بسته بندی در داخل و خارج از کشور ، ارائه خدمات و انتقال دانش فنی و تکنولوژی های روز به داخل کشور و بالعکس ، ارائه کلیه خدمات پس از فروش برای کلیه تجهیزات و کالاهای مجاز تولیدی و بازرگانی صادراتی و وارداتی در داخل و خارج از کشور ، انجام عملیات بازرگانی ، صادرات و واردات ، خرید و فروش ، حق العمل کاری ، نمایندگی تجاری ، بازاریابی و بازار رسانی و توزیع انواع کالا و تجهیزات مجاز بازرگانی داخلی و خارجی بصورت کلی و جزئی ، تاسیس و احداث و بهره برداری از نمایشگاهها و انبارهای عمومی ، انجام عملیات بارگیری و تخلیه و یا ترخیص کالا ، انجام فعالیت بازاریابی غیر هرمی و غیر شبکه ای ، اخذ و اعطای نمایندگی و عاملیت فروش و همکاری با شرکت های داخلی بین المللی ، تامین منابع مالی از طریق اخذ هر گونه وام و اعتبار و گشایش اعتبارات اسنادی تجاری و تضمینی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری داخلی و خارجی ، هر گونه مشارکت و سرمایه گذاری در سایر شرکت ها و موسسات دیگر در جهت پیشبرد اهداف شرکت اعم از داخلی و خارجی ، شرکت در کلیه نمایشگاهها و سمینارها و همایش های داخلی و خارجی ، شرکت در کلیه مزایده ها و مناقصات دولتی و خصوصی داخلی و خارجی و ماده ۲ اساسنامه
اهم فعالیت شرکت اعزام نیروی کار لازم به کلیه مراکز متقاضی اعم از کارگر ساده و نیمه ماهر و ماهر و باغبان و سرایدار و نظافت چی و نقاش احداث بهره برداری و نگهداری از مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی می باشد .
شرکت خدماتی تامین نیروی حامی امید در سال ۱۳۹۱/۰۷/۱۹ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس و در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است . مرکز اصلی شرکت در تهران می باشد .
0
تعداد مددجویان تحت پوشش
0
تعداد واحد صنعتی و تولیدی
0
تعداد محصولات تولیدی
0
زیربنای واحدهای تولیدی
اهداف بنیاد
- ایجاد ، تقویت و توسعه اشتغال و حرفه آموزی
- افزایش درآمد ازطریق توسعه وبهبود ساختار تولید ( بهره وری ) با استفاده از منابع داخلی و مشارکت سایربخشها وکمک های دولت
- کمک به معاش زندانی وخانواده وی و کسب درآمد برای پرداخت دیه ومحکومیت مالی
- بهسازی ساختار و منابع بنیاد تعاون
چشم انداز بنیاد
تبدیل مددجو به انسان کارآفرین برای دستیابی به جایگاه نخست در منطقه براساس شاخص های سرانه حرفه آموزی ، آموزش و اشتغال مددجویان، جهت ایجاد اشتغال پایدار و فراهـم نمـودن درآمـد پایـدار برای مددجـویان کمک به آزادی آنان ( در راستای سیاست کاهش جمعیت کیفری وحبس زدایی ) ، تأمین رفاه و کمک به معیشت خانواده مددجویان با تأکید بر مردم سالاری دینی ، عدالت اجتماعی، حفظ کرامت و حقوق انسان ها ( محوریت قراردادن کارآفرینی در فعالیت ها و تولید ثروت برای بنیاد، مددجویان و خانواده آنان)
پخش ویدیو
بازتاب فعالیت های بنیاد در رسانه ها
با زندانی شدن افراد ، خانواده آنان بیشتر در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند . زندانیان در قبال کار ها و فعالیت هایی که انجام می دهند از بنیاد حقوق و دستمزد دریافت می کنند .نیمی از حقوق و دستمزد زندانیان به حساب خانواده های شان و نیمی دیگر برای تامین مخارج ضروری در زندان به حساب زندانیان واریز می شود. بخشی از این فعالیت های اشتغال زایی به صورت مصاحبه و یا گزارش های تصویری در رسانه های کشو بازتاب داده شده است. از جمله رسانه های تصویری اینترنتی در این خصوص وب سایت آپارات می باشد.